Header-main

Valet Parking op Schiphol

schiphol parkerenParkeren op Schiphol? Gewoon tot aan de vertrekhal rijden, uw sleutels afgeven, en uw auto wordt voor u geparkeerd door een professioneel valet parking service bedrijf. Hoe makkelijk is dat?

Tegenwoordig hoeft u niet meer kilometers te sjouwen met uw koffers, of al dat gedoe met het in- en uitladen bij de shuttle bus. Nee, ... tegenwoordig is er 'valet-parking'. Valet parking is de laatste jaren een belangrijke service geworden voor de vele parkeerbedrijven rond Schiphol.

Met valet parking rijdt u met uw eigen auto direct naar de vertrekhal van Schiphol. Daar staat een professionele chauffeur te wachten die u helpt met het uitladen van uw auto. Daarna geeft u de sleutels af aan de chauffeur en bent u klaar! U gaat naar de incheckbalie en de chauffeur zorgt voor het parkeren van uw auto.

En wanneer u weer terugkomt van uw reis, dan zorgt het valetparking bedrijf ervoor dat uw auto weer gereed staat bij ingang van de airport. U kunt soms zelfs nog uw auto laten wassen of zelfs APK laten keuren. Een ideale service voor de reiziger. En de prijs? Die valt reuze mee!

{article Parkeren Schiphol}[text]{/article}