Header-main

Valet Parking op Schiphol

schiphol parkerenParkeren op Schiphol? Gewoon tot aan de vertrekhal rijden, uw sleutels afgeven, en uw auto wordt voor u geparkeerd door een professioneel valet parking service bedrijf.

Tegenwoordig hoeft u niet meer kilometers te sjouwen met uw koffers. Valet parking is de laatste jaren een belangrijke service geworden voor de vele parkeerbedrijven rond Schiphol. Met valet parking rijdt u met uw eigen auto direct naar de vertrekhal van Schiphol. Daar staat een professionele chauffeur te wachten die u helpt met het uitladen van uw auto. Daarna geeft u de sleutels af aan de chauffeur en bent u klaar! U gaat naar de incheckbalie en de chauffeur zorgt voor het parkeren van uw auto.

En wanneer u weer terugkomt van uw reis, dan zorgt het valetparking bedrijf ervoor dat uw auto weer gereed staat bij ingang van de airport. U kunt soms zelfs nog uw auto laten wassen of zelfs APK laten keuren. Een ideale service voor de reiziger. En de prijs? Die valt reuze mee!

Budget Valet parking

logo budgetvalet 120x40

Budget Valet is goedkoop en betrouwbaar valet parkeren bij Schiphol! De klant parkeert al voor slechts €2,40 per dag en de auto wordt veilig geparkeerd. Hoe werkt het? U reserveert online en rijdt op de dag van vertrek eenvoudig naar de vertrekhal op Schiphol. Daar neemt de chauffeur van Budget Valet de auto over en parkeert hij de auto in een beveiligde parkeergarage. Heel comfortabel en veel tijdwinst voor de klant!