Header-main

Scooter huren

scooters-250Ook op Curacao is het nu mogelijk om een scooter te huren. Heerlijk het eiland verkennen met de wind in je gezicht. Je kunt op plaatsen komen, waar je moeilijk met een auto kunt rijden. Met een scooter ervaar je een vrijheid die je in een auto nooit zult ervaren. Je beleeft Curacao echt.

Het is ook mogelijk om een toertocht te reserveren. Tijdens een scooter-tourtocht over het eiland wordt u begeleidt langs de mooiste plekjes van Curacao.

Bij de diverse verhuurbedrijven wordt een geldig (auto-)rijbewijs of bromfietscertificaat gevraagd, en een geldig identiteitsbewijs.

 Wel een belangrijke tip!

Rijdend op een scooter kunt u zeer snel verbranden in de tropische zon. De heerlijk verkoelende rijwind zorgt er voor dat u niet, of veel te laat, in de gaten heeft dat u aan het verbranden bent. Een zonnebrandcreme met een hoge factor is daarom geen overbodige luxe! Het is ook verstandig om minimaal een t-shirt, of een shirt met lange mouwen aan te trekken.

Ook op Curacao is de scooter erg in trek bij de dievengilde, dus zet de scooter op slot, en laat de scooter niet achter op onbeheerde plaatsen.

Hier kunt u huren

Klashorst Scooter Rentals / Omgeving Jan Thiel / Ook haal- en brengservice
Scoeters / Caracasbaaiweg 158 / Ook haal- en brengservice
TMF-Scooters / Salina 131b / Ook haal- en brengservice
Curacaoscooters / Caracasbaaiweg ? / Ook haal- en brengservice
Caribbean Scooters / Julianadorp, Willemstad

(Missen wij nog een bedrijf? Laat het ons weten!)