Header-main

Opening Sandals Royal Curacao

Gepubliceerd: vrijdag 03 juni 2022

sandals resort curacaoCuracao heeft er weer een prachtig nieuw all-inclusive resort bij. In juni 2022 heeft Sandals Resorts haar nieuwe locatie "Sandals Royal Curacao" geopend. Een luxueus 5-sterren all-inclusive resort waar alleen volwassenen zullen verblijven.

Het staat op een betoverend mooie kuststrook van bijna 18 hectare op het charmante landgoed Santa Barbara van 1215 hectare. Dit 5-sterren all-inclusive resort heeft 351 kamers met een geweldig uitzicht over de ingang van de Spaanse Waterbaai en de Caribische oceaan. Het ligt direct aan een prachtig strand "Barbara Beach". Verder beschikt het resort over 2 grote zwembaden en een 18 holes Pete Dye championship golfbaan achter het resort. De opening markeert de negende eilandbestemming voor het merk in het Caribisch gebied.

Ook voor liefhebbers van exclusiviteit en luxe

Voor de liefhebbers van exclusiviteit biedt Sandals 'Seaside Butler Bungalows' en 'Kurason Island Poolside Butler Bungalows' met privézwembad en Tranquility Soaking Tubs. Met de befaamde Sandals Butler Elite Service, en de 24/7 roomservice zult u zich als een ware koning voelen. Bij sommige luxe suites kunnen gasten zelfs gebruik maken van stijlvolle cabrio MINI Coopers om zo het eiland te verkennen.

Voorheen Santa Barbara Beach & Golf Resort

Het is eigenlijk niet een nieuw resort. Inmiddels heeft dit exclusieve resort op het Santa Barbara landgoed al meerdere hotelnamen gehad.

In 2010 was de Hyatt Hotel Group de pachter en was de naam van het resort "Hyatt Regency Curaçao Golf Resort, Spa en Marina". Door een geschil is de huurovereenkomst met Hyatt ontbonden in november 2012. (Zie ook <dit bericht>)
Santa Barbara Hospitality, N.V., een hotelinvesteringsgroep, heeft het management destijds per direct overgenomen en de naam is veranderd naar "Santa Barbara Beach & Golf Resort".
Door financiële moeilijkheden als gevolg van de COVID-19-pandemie heeft men in juni 2020 de deuren moeten sluiten.

Nu mag 'Sandels Resorts' zich de trotse uitbater van dit unieke resort noemen.

Volledig gerenoveerd

De organisatie achter Sandals heeft een volledige renovatie uitgevoerd van alle kamers, de zwembaden, de tuin en de restaurants.  Zo is er nu bijvoorbeeld de two-level infinity pool. U krijgt wat u mag verwachten van een luxe resort.

De culinaire concepten zijn weer helemaal van deze tijd en u kunt nu zelfs in 8 partnerrestaurants op het eiland terecht. U bent dus niet meer perse gebonden aan het resort voor een all-inclusive beleving.

Met de opening van het luxe resort, met een hoogwaardig all-inclusive concept gericht op stellen, wordt een nog niet bestaand hotelproduct op het eiland geïntroduceerd.

Boekingen

Op het moment van schrijven is dit resort nog niet te boeken bij de Nederlandse reisbureau's.  Het is te boeken via Booking.com waarbij u zelf uw vlucht los moet bijboeken.

sandals resort curacao 1 650px