Header-main

Nieuw: vanaf Eindhoven naar Curaçao en Aruba

Gepubliceerd: maandag 09 februari 2015

dreamlinerArke start op zondag 1 november 2015 met een Boeing 787 Dreamliner een nieuwe dienst vanaf Eindhoven Airport naar Curaçao. De luchtvaartmaatschappij vliegt het gehele jaar twee keer per week, op woensdag en zondag, vanaf Eindhoven Airport naar deze populaire vakantiebestemming.

Arke dreamliner EindhovenOp vakantie gaan en vertrekken vanaf een regionale luchthaven wordt steeds populairder. De korte reistijd, de kleinschaligheid, de snelle afhandeling op de luchthaven en de lage parkeerkosten spelen hierin een belangrijke rol.

Vanaf zondag 1 november 2015 vliegt Arke met haar Boeing 787 Dreamliner vanaf Eindhoven Airport naar Curaçao en Aruba. Voor het eerst zal de eigen Dreamliner vanaf een regionale luchthaven in Nederland vliegen. Via deze manier kunnen vakantiegangers vertrekkend vanuit Zuid-Nederland ook met de ‘nieuwe manier van vliegen’ kennismaken!

Er wordt het gehele jaar twee keer per week, op woensdag en zondag, vanaf Eindhoven Airport gevlogen. Vakantiegangers hebben daardoor altijd één rechtstreekse vlucht naar het eiland van hun keuze en op de andere vlucht wordt een korte tussenstop gemaakt.

“Dichtbij huis, minder files, minder stress en goedkoop parkeren; vliegen vanuit de regio heeft voor reizigers buiten de randstad veel voordelen. Eindhoven Airport werkt de laatste jaren succesvol aan haar uitbreiding. We zijn ervan overtuigd dat wij in samenwerking met Eindhoven Airport de populaire Antillen én onze duurzame Dreamliner nog beter op de kaart kunnen zetten”, aldus Hans van de Velde, Directeur Arkefly.

Wat ons betreft een hele fijne ontwikkeling. Niet alleen hoeven de reizigers niet meer persé naar Amsterdam, wat voor het zuiden van Nederland al zeer veel tijd scheelt, maar ook is deze nieuwe route een directe concurrentieslag tegen Air Berlin, die vanuit Düsseldorf naar Curacao vliegt. Ook zijn de landingsrechten en afhandelingskosten op Eindhoven Airport voordeliger dan Schiphol. Mijn vermoeden is, dat dit terug te vinden zal zijn op de ticketprijzen. Wij houden het in ieder geval scherp in de gaten.