Header-main

Holland International wordt Arke

Gepubliceerd: donderdag 31 oktober 2013

Holland-International-logo-200x75TUI Nederland maakte eerder dit jaar haar plannen bekend om steeds meer op Arke te focussen, waarbij Arke haar enige powerbrand wordt. De naam Arkefly zal de komende maanden opgaan in Arke en op termijn zal dit ook gelden voor het merk Holland International.

Focus op één merknaam: Arke

logos-holland-international-arke

Focus op één merk biedt TUI Nederland de mogelijkheid om het merk nog krachtiger neer te zetten. Daarnaast wordt op deze manier het visitekaartje naar de klant toe altijd Arke: op het web, in de reisbureaus, tijdens de vakantie en in het vliegtuig. Het logo van Holland International had al een restyling gekregen door de toevoeging van de inmiddels bekende 'TUI smile'. Langzaam maar zeker zullen de Holland International winkels, logo's en bedrijfsuitingen veranderen naar de inmiddels bekende oranje merknaam Arke.

Reisbureaugroep van TUI Nederland

De reisbureaugroep van TUI Nederland bestaat uit ongeveer 130 eigen winkels van Arke en ongeveer 60 franchise reisbureaus die onder de naam Holland International Reisbureaus geëxploiteerd worden.

 

De medewerkers van de Arke winkels bieden een hoogwaardig en persoonlijk reisadvies, hebben optimale kennis van vakanties en staan garant voor een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening. De Arke winkels zijn zeer herkenbaar in het straatbeeld door de oer-Hollandse knaloranje kleur. De reisbureaus liggen verspreid door heel Nederland en zijn zowel te vinden in stadscentra als in landelijke gebieden.

Holland International Reisbureau is de franchiseformule van TUI Nederland. De reisbureaumedewerkers staan garant voor persoonlijke service en vakanties op maat. Ook aan de Holland International reisbureaus is ons TUI-beeldmerk 'de smile' verbonden; en die geeft precies het gevoel weer dat we in onze reisbureaus willen meegeven: een vakantiebeleving die zorgt voor een lach op het gezicht!

In juni 2011 is Holland International bovendien gestart met een nieuwe franchiseformule: Holland International Reisbureau at Home. Onder deze naam werken zelfstandig ondernemende reisadviseurs vanuit hun ‘huiskamer’, ondersteund door Holland International. De persoonlijke expertise van de reisadviseurs in combinatie met de kennis en support van Holland International, maakt Holland International Reisbureau at Home tot een sterke franchiseformule.