Header-main

Geannulleerd: vanaf Eindhoven naar Curaçao

Gepubliceerd: zondag 30 augustus 2015

dreamlinerTUI/Arke hebben helaas hun plannen moeten annuleren om vanaf airport Eindhoven naar Curacao te vliegen.

TUI: Draadloos netwerk aan boord

Gepubliceerd: donderdag 27 augustus 2015

TUI wifiTUI/Arke biedt sinds kort gratis toegang tot een draadloos netwerk aan boord van haar vliegtuigen: TUI Cloud. Passagiers kunnen met hun eigen tablet, telefoon of laptop op dit netwerk onder andere filmpjes over bestemming bekijken, de krant lezen en spelletjes spelen.

Vakantiediscounter de beste in 2015

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2015

2015 beste online reisbureau 75pxWist u dat het online reisbureau VakantieDiscounter van Zoover de award heeft gewonnen voor het beste online reisbureau van 2015?
Op dit moment hebben ze geweldige aanbiedingen naar Curacao.

All Inclusive Sunscape nu boekbaar bij TUI

Gepubliceerd: woensdag 13 mei 2015

Sinds kort is het enige volledig All Inclusive resort op Curaçao ook boekbaar bij TUI/Arke. Het Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino, is prachtig gelegen te midden van Mambo Beach.

Autoverhuurders mogen geen klanten ophalen op Hato

Gepubliceerd: maandag 11 mei 2015

Alleen autoverhuurders die een contract hebben met de luchthaven mogen passagiers afhandelen op Hato.

Betaalpassen uit NL geblokkeerd!

Gepubliceerd: woensdag 06 mei 2015

skimmen bankpasVanwege de vele meldingen van het skimmen van bankpassen op Curacao worden uit voorzorg een groot aantal Nederlandse betaalpassen geblokkeerd.

Nieuw: vanaf Eindhoven naar Curaçao en Aruba

Gepubliceerd: maandag 09 februari 2015

dreamlinerArke start op zondag 1 november 2015 met een Boeing 787 Dreamliner een nieuwe dienst vanaf Eindhoven Airport naar Curaçao. De luchtvaartmaatschappij vliegt het gehele jaar twee keer per week, op woensdag en zondag, vanaf Eindhoven Airport naar deze populaire vakantiebestemming.

Nieuw logo Corendon

Gepubliceerd: zondag 21 december 2014

Logo small Corendon 150Corendon bestaat in 2015 alweer vijftien jaar en om dat heugelijke feit te vieren, introduceert Corendon een nieuw beeldmerk en een nieuwe huisstijl, waarin zon, zee en strand centraal staan. Naast het nieuwe logo introduceert Corendon ook een nieuwe slogan: Altijd de beste vakantiedeals!

Bekijk ook eens hun vernieuwde website: <Corendon Website>

Nog meer vluchten naar Curacao

Gepubliceerd: dinsdag 19 augustus 2014

Vliegen-160x60Curacao is een populaire vakantiebestemming. Dat blijkt onder andere uit het feit dat de vliegmaatschappijen nog meer vluchten gaan inzetten naar Curacao. Een bijkomend voordeel voor de toerist is, dat de prijzen bijzonder goedkoop worden.

De eerste Arke Dreamliner 787 is een feit

Gepubliceerd: donderdag 05 juni 2014

Arke-dreamlinerVandaag om 12.10 uur is de eerste Boeing Dreamliner 787 van Arke geland op Schiphol. Het toestel is feestelijk onthaalt door een watersaluut van de brandweer.

Het toestel, dat onlangs de naam #Dreamcatcher kreeg via de social-media actie #nametheplane, heeft 307 stoelen.

Holland International wordt Arke

Gepubliceerd: donderdag 31 oktober 2013

Holland-International-logo-200x75TUI Nederland maakte eerder dit jaar haar plannen bekend om steeds meer op Arke te focussen, waarbij Arke haar enige powerbrand wordt. De naam Arkefly zal de komende maanden opgaan in Arke en op termijn zal dit ook gelden voor het merk Holland International.

Arkefly wordt Arke

Gepubliceerd: donderdag 24 oktober 2013

Arke-PH-TFF-new-designSchiphol-Rijk – Arkefly verandert haar naam in Arke. De airline voert de nieuwe naam geleidelijk door in haar uitingen en op haar toestellen. Vrijdag 4 oktober arriveert de eerste Boeing 767 op Schiphol in de nieuwe kleuren - het zogenaamde ‘dynamic wave’ design - én met de nieuwe naam Arke in het rood op de romp. De Boeing 767 met registratienummer PH-OYI arriveert om 11.20 uur op Schiphol om diezelfde middag nog de eerste reguliere vlucht uit te voeren.

Meer vluchten vanuit Canada

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2013

Dit is weer eens goed nieuws voor het toerisme op Curacao. Door de werkzaamheden van het Curacao Tourist Board (CTB) is er vanuit Canada steeds meer interesse in het Caribische vakantie eiland Curacao. Maar liefst drie Canadese vluchtmaatschappijen zullen vanaf oktober meer vluchten gaan maken naar het steeds populairder wordende vakantie eiland.

Corendon nu ook naar Curaçao

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2013

Voor de vakantiegangers onder ons is er goed nieuws. Er is een nieuwe reisaanbieder die pakketreizen naar Curacao gaat aanbieden. De bekende organisatie Corendon gaat in samenwerking met KLM vanaf januari 2014 hotel+vlucht reizen aanbieden. Daarmee worden ze een directe concurrent van de Arke maatschappij, die dit al jaren aanbiedt. De verwachting is dat de prijzen voor een reis naar Curacao sterk zullen dalen!

Breezes wordt Sunscape Curacao

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2013

Het voormalige All-Inclusive Breezes Resort op zoneiland Curacao gaat binnenkort ‘Sunscape Curaçao’ heten. Tot eind van dit jaar steekt Lionstone, de eigenaar van het gedateerde resort 14 miljoen gulden in het hotel, om het grondig te renoveren.

Hyatt verdwijnt, Santa Barbara Beach & Golf verschijnt

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2013

SANTA-BARBARA-BEACH-GOLF-RESORT-CURACAO-171212-150x150Santa Barbara Hospitality, N.V., een hotelinvesteringsgroep, heeft vandaag aangekondigd dat het voormalige Hyatt Regency Curaçao Golf Resort, Spa and Marina nu onder nieuw beheer staat en een nieuwe naam heeft gekregen. Het resort heeft de nieuwe naam Santa Barbara Beach & Golf Resort, Curaçao gekregen.De eigenaar van het hotel heeft zijn overeenkomst met Hyatt Corporation and Hyatt Curaçao, N.V. ("Hyatt") op 21 november 2012 opgeschort en heeft vandaag Benchmark Hospitality International ("Benchmark") benoemd als beheerder van het luxe-resort op Curaçao. Het resort heeft de nieuwe naam Santa Barbara Beach & Golf Resort, Curaçao gekregen.