Header-main

Nieuw strand bij Marie Pampoen

Gepubliceerd: maandag 08 december 2014

Nieuw strand marie pampoen-150Curaçao krijgt er een nieuw strand bij. Op Marie Pampoen, langs de Martin Luther King Boulevard. Dat is op dezelfde weg waar ook de populaire stranden Mambo Beach en Kontiki Beach te vinden zijn.

Curaçao krijgt er een nieuw strand bij. Op Marie Pampoen, langs de Martin Luther King Boulevard. Dat is op dezelfde weg waar ook de populaire stranden Mambo Beach en Kontiki Beach te vinden zijn. Daarmee krijgt dit gebied een extra toeristische impuls.

Het project werd op 4 dec 2014 officieel geopend en het moet volgend jaar al klaar zijn. Bij de kust werd een bord met de plannen onthuld door minister van Economische Ontwikkeling Stanley Palm (PAIS) en minister-president Ivar Asjes (PS). Zowel voor de lokale bewoners, als voor de bezoekers van Curacao moet dit een aantrekkelijk strand worden.

Vanaf de pier bij Marie Pampoen tot aan het sportveld van bolas krioyas, een kilometer verder, zal een strand worden aangelegd. Naast de aanleg van het strand worden in zee golfbrekers geplaatst, zoals dat ook op Mambo Beach is gedaan. De totale kosten bedragen 10 miljoen gulden en wordt betaald door de ministeries Economische zaken, Verkeer, Gezondheid Milieu & Natuur, en het Curaçaose Toeristenbureau.

Nieuw strand marie pampoen-500

Zodra er het klaar is en geopend wordt, houden wij u natuurlijk op de hoogte!