Header-main

Brakkeput Mei Mei flink uitgebreid

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2013

Brakkeput meimei-36-250Het welbekende Curaçaose restaurant Brakkeput Mei Mei is onlangs flink uitgebreid met diverse leuke attracties voor jong en oud. U kunt er nu Jeu de Boules spelen op twee prachtige banen. Er is een uitgebreide midgetgolf baan aangelegd met maar liefst 18 holes. Voor de kids is er een splinternieuwe speeltuin aangelegd met diverse klimtoestellen, schommels en wippen.

 

Speeltuin

Brakkeput meimei-24-250Voor de kinderen is een speeltuin met meerdere klimtoestellen, glijbanen en wippen. Het hele speelterrein is voorzien van kunstgras zodat de kinderen zich niet zullen bezeren bij een eventuele valpartij. En na een fikse regenbui kunnen ze gelijk weer verder spelen zonder dat de kinderen onder de modder terugkomen bij de ouders. Een bijkomend voordeel van kunstgras is dat het er altijd verzorgd uitziet. Ook een erg leuk detail is dat er een speciale kids-toilet aanwezig is. Volledig ingericht op de lengte van de kinderen.

Midgetgolf

Brakkeput meimei-27-250Enkele hotels op het eiland zijn al voorzien van een midgetgolf baan, maar nu heeft ook Brakkeput MeiMei een prachtige midgetgolf baan met maar liefst 18 holes. Beschikbaar voor iedereen en niet alleen voor hotelgasten.

Op het attractiegebied is er ook een gezellig bar gebouwd, met uitzicht over het hele terrein en op de Tafelberg in de verte. Zo kunt u alles in de gaten houden onder het genot van een drankje of een hapje terwijl er een lekker briesje wind langs u waait.

Openlucht podium

Brakkeput meimei-12-250Een ander gedeelte op het Brakkeput Mei Mei landgoed is voorzien van een prachtig openlucht podium met een eigen bar, een zeer ruime dansvloer en ruimte voor veel publiek. De ruimte is verdeeld over drie hoogteverschillen zodat al het publiek een goed uitzicht heeft op het podium.

Zoals altijd al het geval was, is het grill restaurant nog steeds een echte aanrader om daar te gaan genieten van de heerlijkste gerechten met een goede service.

Tenslotte is er ook veel aandacht besteed aan de tuin en verlichting. Niet alleen overdag, maar ook 's avonds is ziet het er gezellig uit door de verlichting. Dit zou zou maar eens de next place-to-be kunnen worden.

Brakkeput meimei-250 Brakkeput meimei-2-250

Brakkeput meimei-34-250 Brakkeput meimei-33-250