Header-main

Meer vluchten vanuit Canada

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2013

Dit is weer eens goed nieuws voor het toerisme op Curacao. Door de werkzaamheden van het Curacao Tourist Board (CTB) is er vanuit Canada steeds meer interesse in het Caribische vakantie eiland Curacao. Maar liefst drie Canadese vluchtmaatschappijen zullen vanaf oktober meer vluchten gaan maken naar het steeds populairder wordende vakantie eiland.

Er is sinds de laatste maanden steeds meer interesse door Canadese toeristen voor bestemming Curacao. De promotie werkzaamheden en inzet van het CTB hebben er zeker toe bijgedragen dat er nu meer Canadese toeristen naar Curacao komen. Het CTB (North America) heeft hard gelobbied voor meer capaciteit op de Canadese vluchten omdat het belangrijk is er ook werkelijk ruimte is voor de toenemende aantallen toeristen vanaf Canada.

Maar liefst drie maatschappijen zetten nu dus meer vluchten in, waaruit blijkt dat er ook daadwerkelijk meer interesse is voor deze Caribische bestemming. De maatschappijen die meer vluchten inzetten zijn WestJet, Sunwing en Air Canada. WestJet start op 27 oktober tot 20 april 2014. Sunwing begint op 15 december tot 27 april 2014, en Air Canada zal vliegen van 20 december tot 25 april 2014.